Over mij

Sinds de zomer van 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf “Sietse Baars Interieur”. Voordat ik voor mijzelf begon heb ik jaren ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in verschillende vakgebieden en dat heeft mij gemaakt tot een zeer ervaren vakman op het gebied van interieur. 


Naast mijn werk als ondernemer ben ik ook brandweerman bij de vrijwillige brandweer van Voorschoten. Doordat ik nu een zelfstandig ondernemer ben is dit ook makkelijker te combineren.

Als allround interieurvakman ben ik gespecialiseerd in raambekleding, vloeren, trappen, behangen, zonnewering en horren. Mocht u interesse hebben in mijn vakmanschap neem dan contact met mij op via het contact formulier.

 

Groetjes Sietse

Wat vinden anderen van mijn werk?

Ineens hadden we zin in iets anders op de vloer. We wisten niet goed wat, een deel van de vloer is van hout en een deel is beton met een klein hoogteverschil. Sietse Baars kende ik al en toen ik zag dat hij zijn eigen bedrijf heeft, was onze keus snel gemaakt. We hebben Sietse gevraagd of hij ons wilde helpen. Sietse was al snel bij ons en begreep goed wat we wilden. De volgende dag kwam hij stalen brengen. We kregen rustig de tijd om te kiezen.
Toen de PVC delen geleverd waren, heeft Sietse in anderhalve dag de vloer heel strak gelegd met mooie oplossingen bij de hoogteverschillen. Sietse werkt netjes en snel, is betrouwbaar en gezellig. Allemaal belangrijk!
Debbie

Vakman gebruikt professioneel gereedschap en gaat op de juiste manier te werk. Efficiënt en zeer nauwkeurig. Ik ben erg tevreden met zijn aanpak en manier van communiceren.
Ancel Riesener